Filmid

Riga (Take One)

Riga (Take One)

Maailma esilinastus
Märksõna: Muusika

Sünopsis

Režissöör

Riia, Läti. Neli naist: kirglik näitlejanna Elita, tema tütar Elina, giid Iveta ja teismeline baleriin Paulina. Nad kõik on armunud ja elavad läbi tugevaid emotsioone.

PÖFFi 2004. aastal väisanud Siegfriedi vabas stiilis kompositsioon kirest ja kaunitest kunstidest, visuaalselt lummav kinematograafiline džässlugu.

Siegfried

(sünd 1973, Prantsusmaa) on tunnustatud filmitegija, fotograaf ja muusik. Pärast kaht lühifilmi lavastas ta oma esimese mängufilmi „Louise (võte 2)“, millele komponeeris ka muusika. Tema teine mängufilm „Sansa“ (2003) linastus 2004. aastal PÖFFi programmis ja režissöör käis ise seda esitlemas. Aastatel 2008-2017 on Siegfried töötanud nii helilooja kui ka lavastajana mitme täispika eksperimentaalfilmiga. „Riga (Take One)“ on tema kuues täispikk lavastus.

Filmograafia

  • Louise (Take 2) (1998)
  • Sansa (2003, PÖFF 2004)
  • Kinogamma Part One: East (2008)
  • Kinogamma Part Two: Far East (2008)
  • Kids Stories (2011)
  • Riga (Take One), 2017)

Ajakava

27.11.2017
20:30 - 23:10
Tallinn, 
Kino Artis
Saal 2
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 111402
Külalised (11)
Väljamüüdud
Filmi külalised:  Režissöör Siegfried ., Osatäitja Iveta Pole, Osatäitja Paulina Druka, Osatäitja Elina Vaska, Osatäitja Antons Ugrjumovs, Gustavs Krievkalns, Osatäitja Davis Kanepe, Osatäitja Toms Grinbergs, Osatäitja Kristine Kilute Krievkalne, Osatäitja Anis Ritups, Osatäitja Niklas Kurpnieks
29.11.2017
18:00 - 20:20
Tallinn, 
Coca-Cola Plaza
Saal 3
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 130204
Väljamüüdud
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Põhjusega mässajad

Filmi info

Riigid: Prantsusmaa, Läti
Aasta: 2017
Kestvus: 140 minutit
Keel: läti
Režissöör: Siegfried
Produtsent: Siegfried
Stsenarist: Siegfried
Operaator: Zag
Montaaž: Ivan Lebedev, Hervé Schneid
Helilooja: Sig
Osatäitjad: Elita Klavina, Iveta Pole, Paulina Druka, Elina Vaska, Antons Ugrjumovs, Gustavs Krievkalns

Sünopsis

Režissöör

Riia, Läti. Neli naist: kirglik näitlejanna Elita, tema tütar Elina, giid Iveta ja teismeline baleriin Paulina. Nad kõik on armunud ja elavad läbi tugevaid emotsioone.

PÖFFi 2004. aastal väisanud Siegfriedi vabas stiilis kompositsioon kirest ja kaunitest kunstidest, visuaalselt lummav kinematograafiline džässlugu.

Siegfried

(sünd 1973, Prantsusmaa) on tunnustatud filmitegija, fotograaf ja muusik. Pärast kaht lühifilmi lavastas ta oma esimese mängufilmi „Louise (võte 2)“, millele komponeeris ka muusika. Tema teine mängufilm „Sansa“ (2003) linastus 2004. aastal PÖFFi programmis ja režissöör käis ise seda esitlemas. Aastatel 2008-2017 on Siegfried töötanud nii helilooja kui ka lavastajana mitme täispika eksperimentaalfilmiga. „Riga (Take One)“ on tema kuues täispikk lavastus.

Filmograafia

  • Louise (Take 2) (1998)
  • Sansa (2003, PÖFF 2004)
  • Kinogamma Part One: East (2008)
  • Kinogamma Part Two: Far East (2008)
  • Kids Stories (2011)
  • Riga (Take One), 2017)
Anna hääl oma lemmikmässajale siin!