Filmid

Kadunud poeg

The Prodigal Son, "Tuhlaajapoika"

Märksõna: Põnevus

Sünopsis

Režissöör

Veikko Aaltoneni läbimurdeteos on thriller’i-laadne, musta huumoriga vürtsitatud lugu nii armastusest kui ka võllaroogadest sadomasohhistlike isa ja poja suhtest vangla psühhiaatriga (keda kehastab titaannäitleja Esko Salminen).

Veikko Aaltonen

Filmograafia

  • Tilinteko (The Final Arrangement, 1987)
  • Tuhlaajapoika (The Prodigal Son, 1992)
  • Isä meidän (Our Father…, 1993)
  • Merisairas (Seasick, 1996)
  • Rakkaudella
  • Maire (Kiss Me in the Rain, 1999)
  • Maa (Earth, 2001, doc)
  • Työväenluokka (Working Class, 2004, doc)
  • Juoksuhaudantie (Trench Road, 2004)
  • Paimenet (The Shepherds, 2005, doc)

Ajakava

26.11.2017
17:00 - 18:37
Tallinn, 
Kinomaja
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 102608
Väljamüüdud
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Soome 100: Soome kultusfilmide eri - 48 tundi

Filmi info

Riik: Soome
Aasta: 1992
Kestvus: 97 minutit
Keel: soome
Režissöör: Veikko Aaltonen
Produtsent: Aki Kaurismäki
Stsenarist: Iiro Küttner
Operaator: Timo Salminen
Montaaž: Veikko Aaltonen, Kimmo Taavila
Helilooja: Mauri Sumén
Osatäitjad: Hannu Kivioja, Esko Salminen, Leea Klemola, Markku Peltola, Antti Raivio
Tootja: Villealfa Filmproduction Oy
Festivalid: Jussi Award (Best Supporting Actor, Best Script, Best Music, Best Film), Lübeck (Baltic Film Award), Rouen (Young Audience Award)

Sünopsis

Režissöör

Veikko Aaltoneni läbimurdeteos on thriller’i-laadne, musta huumoriga vürtsitatud lugu nii armastusest kui ka võllaroogadest sadomasohhistlike isa ja poja suhtest vangla psühhiaatriga (keda kehastab titaannäitleja Esko Salminen).

Veikko Aaltonen

Filmograafia

  • Tilinteko (The Final Arrangement, 1987)
  • Tuhlaajapoika (The Prodigal Son, 1992)
  • Isä meidän (Our Father…, 1993)
  • Merisairas (Seasick, 1996)
  • Rakkaudella
  • Maire (Kiss Me in the Rain, 1999)
  • Maa (Earth, 2001, doc)
  • Työväenluokka (Working Class, 2004, doc)
  • Juoksuhaudantie (Trench Road, 2004)
  • Paimenet (The Shepherds, 2005, doc)