Filmid

Viimased rotinahad

Rare, Medium, Well Done, "Viimeiset rotannahat"

Sünopsis

Režissöör

Anssi Mänttäri odava eelarvega toodetud intiimse sisuga filmid on saanud klassikaks. Selles mustas komöödias kargab Mänttäri enda poolt kehastatud mees suvises Helsingis ühest kõrtsist ja voodist järgmisse. Eriti maitsetu must huumor.

Anssi Mänttäri

Filmograafia

  • Pyhä perhe (The Holy family, 1976)
  • Kello (The Clock, 1984)
  • Rakkauselokuva (1984)
  • Viimeiset rotannahat (1985)
  • Ylösnousemus (1985)
  • Morena (1986)
  • Kuningas lähtee Ranskaan (The King Goes Forth to France, 1986)
  • Salama (1986, doc)
  • Näkemiin
  • hyvästi (1986)
  • Anni tahtoo äidin (1989)
  • Muuttolinnun aika (1991)
  • Mestari (The Champion, 1992)
  • Marraskuun harmaa valo (The Grey Light of November, 1993)
  • Kuubalainen serenadi (1997, doc)
  • Romana (1997, doc)
  • Palkkasoturi (The Mercenary Soldier, 1997)
  • Kulttuurikolari Mosambikissa (1999, doc)
  • Joensuun Elli (2004)
  • Varpunen jouluyönä (2005), Sata vuotta
  • tuhat taistelua - Suomen Elintarviketyöläisten Liitto 100 vuotta (2005, doc)
  • What Is This? - Eero Koivistoinen ja musiikki (What Is This? Eero Koivistoinen & Music, 2008, doc)
  • Tarkastaja (The Inspector, 2011)
  • Saunavieras (The Rise and Fall of a Friendship, 2012)
  • Romanssi (The Romance, 2013)
  • Kuinka myöhään valvoo Blues (2014)

Ajakava

25.11.2017
02:00 - 03:07
Tallinn, 
Kinomaja
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 092602
Osta
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Soome 100: Soome kultusfilmide eri - 48 tundi

Filmi info

Riik: Soome
Aasta: 1985
Kestvus: 67 minutit
Keel: soome
Režissöör: Anssi Mänttäri
Produtsent: Anssi Mänttäri
Stsenarist: Anssi Mänttäri
Operaatorid: Heikki Katajisto, Eero Salmenhaara
Montaaž: Marjo Valve
Heliloojad: Mikko Mattila, Anssi Mänttäri, Asko Mänttäri
Osatäitjad: Kauko Laurikainen, Sarina Röhr, Anssi Mänttäri, Taina Saikkonen, Riitta Havukainen
Tootja: Filmiauer

Sünopsis

Režissöör

Anssi Mänttäri odava eelarvega toodetud intiimse sisuga filmid on saanud klassikaks. Selles mustas komöödias kargab Mänttäri enda poolt kehastatud mees suvises Helsingis ühest kõrtsist ja voodist järgmisse. Eriti maitsetu must huumor.

Anssi Mänttäri

Filmograafia

  • Pyhä perhe (The Holy family, 1976)
  • Kello (The Clock, 1984)
  • Rakkauselokuva (1984)
  • Viimeiset rotannahat (1985)
  • Ylösnousemus (1985)
  • Morena (1986)
  • Kuningas lähtee Ranskaan (The King Goes Forth to France, 1986)
  • Salama (1986, doc)
  • Näkemiin
  • hyvästi (1986)
  • Anni tahtoo äidin (1989)
  • Muuttolinnun aika (1991)
  • Mestari (The Champion, 1992)
  • Marraskuun harmaa valo (The Grey Light of November, 1993)
  • Kuubalainen serenadi (1997, doc)
  • Romana (1997, doc)
  • Palkkasoturi (The Mercenary Soldier, 1997)
  • Kulttuurikolari Mosambikissa (1999, doc)
  • Joensuun Elli (2004)
  • Varpunen jouluyönä (2005), Sata vuotta
  • tuhat taistelua - Suomen Elintarviketyöläisten Liitto 100 vuotta (2005, doc)
  • What Is This? - Eero Koivistoinen ja musiikki (What Is This? Eero Koivistoinen & Music, 2008, doc)
  • Tarkastaja (The Inspector, 2011)
  • Saunavieras (The Rise and Fall of a Friendship, 2012)
  • Romanssi (The Romance, 2013)
  • Kuinka myöhään valvoo Blues (2014)