Filmid

Sensuela

Sensuela

Märksõna: Erootika

Sünopsis

Režissöör

Teuvo Tulio viimane film põhineb taas kaudselt Puškini „Postijaama ­ülemale“ (seekord Tšaikovski muusikal). Lapi neiu alustab suhet Lapimaale kukkunud natsilenduriga.

Teuvo Tulio

Filmograafia

  • Taistelu Heikkilän talosta (Struggle for the House of Heikkila, 1936)
  • Nuorena nukkunut (1937)
  • Kiusaus (1938)
  • Laulu tulipunaisesta kukasta (The Song of the Scarlet Flower, 1938)
  • Vihtori ja Klaara (1939)
  • Unelma karjamajalla (In the Fields of Dreams, 1940)
  • Sellaisena kuin sinä minut halusit (The Way You Wanted Me, 1944)
  • Sådan du ville ha mig (1944)
  • Kärlekens kors (1946)
  • Rakkauden risti (Cross of Love, 1946)
  • Levoton veri (1946)
  • Intohimon vallassa (Passionate Power, 1947)
  • Hornankoski (1949)
  • Rikollinen nainen (1952)
  • Mustasukkaisuus (1953)
  • Olet mennyt minun vereeni (1956)
  • Sensuela (1973)

Ajakava

26.11.2017
02:15 - 04:04
Tallinn, 
Kinomaja
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 102602
Osta
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Soome 100: Soome kultusfilmide eri - 48 tundi

Filmi info

Riik: Soome
Aasta: 1973
Kestvus: 109 minutit
Keel: soome
Režissöör: Teuvo Tulio
Produtsent: Teuvo Tulio
Stsenaristid: Regina Linnanheimo, Yrjö Norta, Teuvo Tulio
Operaatorid: Yrjö Norta, Teuvo Tulio
Montaaž: Teuvo Tulio
Osatäitjad: Marianne Mardi, Mauritz Åkerman, Ismo Saario, Ossi Elstelä, Maria Pertamo
Tootja: Teuvo Tulio

Sünopsis

Režissöör

Teuvo Tulio viimane film põhineb taas kaudselt Puškini „Postijaama ­ülemale“ (seekord Tšaikovski muusikal). Lapi neiu alustab suhet Lapimaale kukkunud natsilenduriga.

Teuvo Tulio

Filmograafia

  • Taistelu Heikkilän talosta (Struggle for the House of Heikkila, 1936)
  • Nuorena nukkunut (1937)
  • Kiusaus (1938)
  • Laulu tulipunaisesta kukasta (The Song of the Scarlet Flower, 1938)
  • Vihtori ja Klaara (1939)
  • Unelma karjamajalla (In the Fields of Dreams, 1940)
  • Sellaisena kuin sinä minut halusit (The Way You Wanted Me, 1944)
  • Sådan du ville ha mig (1944)
  • Kärlekens kors (1946)
  • Rakkauden risti (Cross of Love, 1946)
  • Levoton veri (1946)
  • Intohimon vallassa (Passionate Power, 1947)
  • Hornankoski (1949)
  • Rikollinen nainen (1952)
  • Mustasukkaisuus (1953)
  • Olet mennyt minun vereeni (1956)
  • Sensuela (1973)