Filmid

Naiste pildid

Portraits of Women, "Naisenkuvia"

Märksõna: Erootika

Sünopsis

Režissöör

Soome kinokunsti grand old man Jörn Donner oli noorena kodanlasi hirmutav mässaja. Seksikomöödias „Naise portreed“ kehastab ta pornorežissööri ja teeb seda õnnestunud eneseirooniaga.

Jörn Donner

Filmograafia

  • En söndag i september (1963)
  • Att älska (To Love, 1964)
  • Här börjar äventyret (1965)
  • Tvärbalk (Rooftree, 1967)
  • Mustaa valkoisella (Black on White, 1968)
  • 69 - Sixtynine (Sixtynine, 1969)
  • Naisenkuvia (Portraits of Women, 1970)
  • Anna (1970)
  • Perkele! Kuvia Suomesta (Fuck Off! - Images of Finland, 1971, doc)
  • Hellyys (Tenderness, 1972)
  • Tre scener med Ingmar Bergman (Three Scenes with Ingmar Bergman, 1975, doc)
  • The Bergman File (1978, doc)
  • Män kan inte våldtas (Manrape, 1978)
  • hdeksän tapaa lähestyä Helsinkiä (Nine Ways to Approach Helsinki, 1982, doc)
  • Dirty Story (1984)
  • Diktonius - Ord lever! (1995, doc)
  • Isäni jalanjäljillä (2006, doc)
  • Kuulustelu (The Interrogation, 2009)
  • Armi elää! (Armi Alive!, 2015)
  • Perkele II - Kuvia Suomesta (Fuck Off 2 - Images from Finland, 2017, doc)

Ajakava

25.11.2017
16:45 - 18:15
Tallinn, 
Kinomaja
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 092608
Külalised (1)
Väljamüüdud
Filmi külalised:  Režissöör Jörn Donner
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Soome 100: Soome kultusfilmide eri - 48 tundi

Filmi info

Riik: Soome
Aasta: 1970
Kestvus: 90 minutit
Keel: soome
Režissöör: Jörn Donner
Produtsendid: Arno Carlstedt, Jörn Donner
Stsenarist: Jörn Donner
Operaator: Heikki Katajisto
Montaaž:  Jörn Donner
Helilooja: Claes af Geijerstam
Osatäitjad: Ritva Vepsä, Jörn Donner, Kirsti Wallasvaara, Aarre Elo, Marianne Holmström
Tootjad: FJ-Filmi, Jörn Donner Productions
Festival: Jussi Award (Best Cinematography)

Sünopsis

Režissöör

Soome kinokunsti grand old man Jörn Donner oli noorena kodanlasi hirmutav mässaja. Seksikomöödias „Naise portreed“ kehastab ta pornorežissööri ja teeb seda õnnestunud eneseirooniaga.

Jörn Donner

Filmograafia

  • En söndag i september (1963)
  • Att älska (To Love, 1964)
  • Här börjar äventyret (1965)
  • Tvärbalk (Rooftree, 1967)
  • Mustaa valkoisella (Black on White, 1968)
  • 69 - Sixtynine (Sixtynine, 1969)
  • Naisenkuvia (Portraits of Women, 1970)
  • Anna (1970)
  • Perkele! Kuvia Suomesta (Fuck Off! - Images of Finland, 1971, doc)
  • Hellyys (Tenderness, 1972)
  • Tre scener med Ingmar Bergman (Three Scenes with Ingmar Bergman, 1975, doc)
  • The Bergman File (1978, doc)
  • Män kan inte våldtas (Manrape, 1978)
  • hdeksän tapaa lähestyä Helsinkiä (Nine Ways to Approach Helsinki, 1982, doc)
  • Dirty Story (1984)
  • Diktonius - Ord lever! (1995, doc)
  • Isäni jalanjäljillä (2006, doc)
  • Kuulustelu (The Interrogation, 2009)
  • Armi elää! (Armi Alive!, 2015)
  • Perkele II - Kuvia Suomesta (Fuck Off 2 - Images from Finland, 2017, doc)