Filmid

Armastuse rist

Cross of Love, "Rakkauden Risti"

Sünopsis

Režissöör

Soome melodraama kuulsaima nime, läti päritolu Teuvo Tulio vaba uusversioon majakavahi tütre tragöödiast, mis põhineb Puškini novellile „Postkontori ülem“. Peaosas oma tulise pilgu poolest tuntuks saanud meeldejääv kultustäht Regina Linnanheimo.

 

Teuvo Tulio

Filmograafia

  • valik/selected: Kiusaus (1938)
  • Laulu tulipunaisesta kukasta (The Song of the Scarlet Flower, 1938)
  • Sellaisena kuin sinä minut halusit (The Way You Wanted Me, 1944)
  • Intohimon vallassa (Passionate Power, 1947)
  • Hornankoski (1949)
  • Rikollinen nainen (1952)
  • Mustasukkaisuus (1953)
  • Olet mennyt minun vereeni (1956)
  • Sensuela (1973)

Ajakava

25.11.2017
10:50 - 12:29
Tallinn, 
Kinomaja
Subtiitrid: ENG
Seansikood: 092605
Väljamüüdud
Külalistega seansid võivad lõppeda hiljem.

Programm

Soome 100: Soome kultusfilmide eri - 48 tundi

Filmi info

Riik: Soome
Aasta: 1946
Kestvus: 99 minutit
Keel: soome
Režissöör: Teuvo Tulio
Produtsent: Teuvo Tulio
Stsenarist: Nisse Hirn
Operaatorid: Uno Pihlström, Pentti Lintonen
Montaaž: Teuvo Tulio
Helilooja: Tauno Marttinen
Osatäitjad: Regina Linnanheimo, Oscar Tengström, Ville Salminen, Rauli Tuomi
Tootja: Tuxan Film
Festival: Jussi Award (Best Actress)

Sünopsis

Režissöör

Soome melodraama kuulsaima nime, läti päritolu Teuvo Tulio vaba uusversioon majakavahi tütre tragöödiast, mis põhineb Puškini novellile „Postkontori ülem“. Peaosas oma tulise pilgu poolest tuntuks saanud meeldejääv kultustäht Regina Linnanheimo.

 

Teuvo Tulio

Filmograafia

  • valik/selected: Kiusaus (1938)
  • Laulu tulipunaisesta kukasta (The Song of the Scarlet Flower, 1938)
  • Sellaisena kuin sinä minut halusit (The Way You Wanted Me, 1944)
  • Intohimon vallassa (Passionate Power, 1947)
  • Hornankoski (1949)
  • Rikollinen nainen (1952)
  • Mustasukkaisuus (1953)
  • Olet mennyt minun vereeni (1956)
  • Sensuela (1973)